El' Papel postkaarten


Detail van blauwe olifantjes geboortekaart, ansichtkaart van El' Papel

Welkom in de vrolijke kaartenwereld van El' Papel! Waar veel kaarten te vinden zijn voor Postcrossing, maar ook heel diverse andere kaarten. De meeste kaarten hebben als overeenkomst dat ze vrolijk en kleurrijk zijn en soms een beetje gek.
Ook zijn er veel materialen hergebruikt bij het ontwerp van de kaarten van El' Papel; oude 'waardeloze' postzegels, gebruikte enveloppen en inpakpapier en andere papierresten. 
Naast ansichtkaarten vind je hier ook attentie-kaartjes en condoleancekaarten (de laatste rubriek gaat binnenkort worden uitgebreid).

Wat betreft de ansichtkaarten heeft El' Papel zich aanvankelijk, helemaal in de ban van Postcrossing, zich vooral toegelegd op het ontwerpen van kaarten met post (-zegels) als thema. Allemaal ansichtkaarten die stuk voor stuk heel geschikt zijn voor Postcrossing. 

Een leuke collectie ansichtkaarten voor Postcrossers!

Te beginnen met de brievenbus van El' Papel, helemaal gedecoreerd met postzegels, vervolgens de collage-kaarten gemaakt met postzegels: de Nederlandse vlag, de hartkaart met allemaal rode Nederlandse postzegels en twee met de voor buitenlanders zo typerende Hollandse tulp 'Dutch Flower Power' en 'Een fleurige postdag!' Daarna volgden er nog vele. Maar niet altijd alleen maar met postzegels en gaandeweg ook met andere technieken. 

El' Papel attentie kaartjes

De attentie-kaartjes van El' Papel zijn ongeveer de helft van een standaard ansichtkaart en daarmee heel geschikt voor bij een cadeautje of bos bloemen. Ook voor een kleine groet, een kattebelletje zijn ze erg leuk! 

El' Papel condoleancekaarten

Er is veel vraag naar originele condoleance-kaarten. De enige (gedrukte) kaart doet het erg goed. 
Het is dan ook de bedoeling deze rubriek verder uit te breiden, dus houd deze pagina maar in de gaten. 

El' Papel begon al jong met het ontwerpen en maken van kaarten.
Post, schrijven, corresponderen en ontwerpen speelden altijd al een heel belangrijke rol in mijn leven.
In eerste instantie werden er vooral geboortekaartjes geïllustreerd en ontworpen.
Er is dan ook een vrij grote collectie geboortekaartjes, allemaal in de mij zo specifieke kleurrijke stijl *.

De geboortekaartjes van El' Papel

Wil je een geboortekaartje bestellen? Kijk dan naar de kaartjes hier onder (dit is slecht een klein gedeelte van het totale aanbod!)
of klik hier* om te kiezen en te bestellen. 

Wil je gewoon zien welke kaartjes er allemaal zijn gemaakt, ga dan naar Atelier El' Papel; 'Geboortekaartjes van El' Papel'.
Daar vind je voorbeeld-albums met vierkante-, 
staande- of liggende geboortekaartjes van El' Papel. 
En ook vind je er nog wat meer informatie over het bestellen van een geboortekaartje.

* Helaas is deze service nog niet actief. Er wordt nog druk aan gewerkt, dus houd de website in de gaten! 
Wil je een berichtje krijgen wanneer je een geboortekaartje kunt bestellen, stuur me dan even een mailtje met de vraag om op de hoogte te worden gebracht, zodra de mogelijkheid er is om een geboortekaartje te bestellen.