El' Papel papier-mache


El' Papel maakt haar voorwerpen van papier-maché met grote passie, soms gaat het om heel bruikbare kunstvoorwerpen, zoals lampen.
Maar meestal om gewoon mooie, vrolijke fantasie-objecten, speels en kleurrijk, om ergens neer te zetten, naar te kijken en van te genieten! 

Ben je geïnteresseerd in een unieke sculptuur, lampje of doosje dan kun je op de volgende pagina's een keuze maken uit de collectie.


Ga hier naar de pagina's met originele papier-maché kunst cadeautjes ...

Wat is papier-maché eigenlijk?

Papier-maché  betekent letterlijk 'gekauwd  papier'! Wil je er meer over weten?
Kijk dan bij Atelier El' Papel, El' Papel en papier-maché.

Niet persé alleen voor kinderkamers ...

El' Papel maakt haar voorwerpen van papier-maché met grote passie, soms gaat het om heel bruikbare kunstvoorwerpen. 
Zoals lampjes, doosjes en schalen. 
Maar vaak ook om gewoon mooie fantasie-objecten, speels en kleurrijk, om ergens neer te zetten, naar te kijken en van te genieten! 
Want menigeen kijkt met veel plezier naar zo'n gek vogeltje aan een trekveer of een kleurrijk fantasiedier. En ook al leggen de meeste mensen gelijk de associatie met een kinderkamer, ook op bijvoorbeeld een plekje in de hal, zullen ze helemaal niet misstaan! 

Dus neem een kijkje in de webwinkel, wordt vrolijk van wat je ziet en misschien wordt je wel verliefd op een van de unieke creaties.

Verwen jezelf of een ander met een uniek papier-maché cadeautje!

Ben je geïnteresseerd in een unieke sculptuur, lampje of doosje dan kun je op de bovenstaande pagina's een keuze maken uit de collectie's met papier-maché Vreemde Vogels & Rare Kwiebussen, staand of aan een trekveer.
Papier-maché bakjes, kastjes, doosjes en huisjes of de pagina met verlichting, met wandlampen, hanglampen, staande lampen of de altijd gezellige lampjes-slingers. 

Geregeld nieuwe papier-maché creaties te koop in atelier en webwinkel!

Wanneer mogelijk probeer ik deze kunstobjecten zo goed als mogelijk is bij te maken en aan te vullen. Maar het is en blijft handwerk, dus wanneer het te druk is of de verkoop te hard gaat, dan kan het zijn dat de pagina's er tijdelijk even wat leger uitzien. 
Wil je graag een berichtje ontvangen wanneer het een en ander weer is bijgevuld? Stuur mij dan een berichtje via de mail en geef dan ook gelijk even aan waar je interesse naar uitgaat!