De 'kaartengrabbelbak'

Kaarten grabbelbak in atelier El' Papel met enorm veel verschillende ansichtkaarten

Hoe heerlijk is het om te struinen door een bak met allemaal verschillende kaartjes?
Van foto- tot illustratiekaarten en veel verschillende thema's. Van postthema tot sprookjes, natuur, dieren, landschappen, quote-kaarten en nog veel meer. 

Deze kaarten hebben allemaal verschillende diktes, afmetingen, mat en glansend. En van sommige kaarten is er maar één en is op dus ook gewoon op. Andere worden wel weer aangevuld, maar van de meeste van deze kaarten zijn er maar een paar. 
Ik wens je veel grabbel plezier! 

En voer je bij het bestellen de code: GB10PROCENT in, dan krijg je 10% korting bij een minimum van €11,00 aan grabbelbakkaarten! 

Ben je benieuwd naar de rest van het aanbod van El' Papel, originele kaarten of vrolijke kadootjes? Neem dan hier een kijkje voor het ruime aanbod! 

Voor wie wat meer wil weten over de grabbelbak met ansichtkaarten ...

De grabbelbak was van oorsprong gewoon een bak met allemaal verschillende kaarten, in het atelier van El' Papel.
Een bonte verzameling aan kaarten, allemaal verschillend. Sommige kaarten glans, andere weer mat. Ook niet allemaal dezelfde afmeting of diktes, want sommige heel stevig en andere juist wat dun.
Toeristenkaarten, fotokaarten en illustratiekaarten. Van bekende en minder bekende merken en kunstenaars, artiesten.
En ook heel uiteenlopende thema's. Wel veel met dieren, want daar houd El' Papel van. Veel katten, maar ook honden, vogels, egels, paarden, vlinders, uilen, olifanten, leeuwen, tijgers, vissen en ga nog maar even door. Maar ook met bloemen, kruiden, paddenstoelen, natuur, landschappen, zeeën. Met eten en drinken; koffie, koekjes, taart en pannenkoeken bijvoorbeeld.
Met spreuken, gezegden of quotes, zoals een aantal "Keep Calm & ..." kaarten.

Een zeer gevarieerd aanbod kaarten met illustratie, foto, tekst of collages
en heel uiteenlopende thema's ...

Ook mystieke, mythische- en sprookjeskaarten, soms een beetje 'spooky' kaarten. Kaarten met verzamelingen. 
Kunstzinnige kaarten, van kunstenaars of met kunstenaars. Kaarten bont van kleur of ingetogen, soms ook zwart-wit. Verzamelthema's als paraplu's, waslijnen, beroemdheden, manen, sterren, schommelen ... 
En kaarten met postthema's als postbodes, brievenbussen, maxi-kaarten, met postzegels en stempels. Laatstgenoemden zijn natuurlijk zeer geschikt voor Postcrossing.
Maar eigenlijk is deze bak bij uitstek geschikt voor Postcrossers, altijd op zoek naar kaarten met een bepaald onderwerp. 

Een bak vol ansichtkaarten, bij uitstek geschikt voor Postcrossers

Deze bak bevat erg veel kaarten, maar vaak zijn van deze kaarten maar een paar voorradig, en soms zelfs maar één! 
Sommige kaarten worden na verloop naar tijd weer aangevuld, maar bij velen is het zo dat op ook echt op is. 
Wel wordt deze bak heel geregeld weer gevuld met nieuwe kaarten, zodat het altijd weer fijn is om door de bak te struinen, op zoek naar nieuwe kaarten, of naar kaarten waar je eerder niet op gelet of gezocht hebt.

De grabbelbak, een bak met meer dan 500 verschillende ansichtkaarten!

     Maar ... zoals ik begon te vertellen, deze bak was eerst alleen als echte, fysieke bak aanwezig in het atelier.
Kaartenliefhebbers uit de buurt (en soms ook van verder weg), wisten een weg te vinden naar het atelier, om op hun gemak door deze bak te bladeren. Tja, en toen kwam Corona en kon niemand meer komen grabbelen ... en besloot ik, hoeveel werk ook, de kaarten online te zetten. Blijkbaar tot groot plezier van de klanten van El' Papel, want er wordt nog altijd veel gegrabbeld in deze bak (en rond de Kerstdagen in de Kerstkaarten grabbelbak)!

11 kaarten voor de prijs van 10

Omdat het zo ontzettend veel verschillende kaarten zijn en er van de meeste maar een paar zijn, is ervoor gekozen om geen extra informatie te geven (over afmetingen, dikte, mat of glans, uitgever, merk, kunstenaar of titel). 
In de oude webwinkel was het "Koop je er 10, dan krijg je er een 11de gratis bij", maar dat is in de nieuwe webwinkel niet mogelijk. Daarom is er dus gekozen voor een andere vorm van korting in de grabbelbak ...
Bij een minimum van €11,00 aan grabbelbak kaarten krijg je 10% korting op deze kaarten als je GB10PROCENT invoert als kortings-/actiecode. 
Ik hoop dat je desondanks nog steeds met veel plezier zult struinen door deze goed gevulde kaartenbak! :-)

Naar de andere kaarten ->