International Graphics kaarten


International Graphics hoogwaardige kunstdrukkaarten

 

International Graphics werd in 1981 opgericht door een Canadese ondernemer, die klassieke kunstdrukken van Amerika naar Europa bracht en met succes op de markt bracht. Door het produceren van hoogwaardige kunstdrukken (in een eigen drukkerij), zoals ansichtkaarten, is kunst nu toegankelijk voor iedereen in de vorm van reproducties tegen een betaalbare prijs (dit is de bedrijfsfilosofie van IG). Er wordt samen gewerkt met internationale kunstenaars, schilders, fotograven en digitale kunstenaars.
Hier in de webwinkel vind je door IG uitgebracht werk van Lucia Heffernan, André Sanchez en Mailo (Marie-Laure Vareilles).


Andre Sanchez

De kunstenaar André Sanchez, oorspronkelijk afkomstig uit Bordeaux, verhuisde in 2000 naar Parijs en begon zich te interesseren voor fotografie, grafische vormgeving en collage. Hij leert digitale fotografie on-the-job en geniet van alle mogelijkheden die het hem biedt. Software voor beeldverwerking, effecten, postproductie, enz. Hij experimenteert en creëert originele werken tot het punt dat wat begon als een hobby, al snel een passie wordt en in de loop der jaren een beroep op zich wordt. Op de grens tussen fotografie en grafisch ontwerp drong zijn stijl door in galerieën in de vier hoeken van Europa (Parijs, Amsterdam, Londen, Barcelona en Brussel) en trok de aandacht van vele klanten, waaronder beroemde uitgeverijen en prestigieuze tijdschriften.

Mailo (Marie-Laure Vareilles)

Lucia Heffernan

Lucia Heffernan, een levenslange dierenliefhebber, schildert grillige portretten van dieren in zeer menselijke scenario's. 
In 1989 ontving zij een Bachelor of Fine Arts graad van de Binghamton University en haar gedetailleerde olieverfschilderijen hebben een aanhang gekregen vanwege hun zacht satirische humor. Haar geklede figuren uit het hele dierenrijk houden zich vaak bezig met allerlei vrijetijdsactiviteiten. Lucia's werk knipoogt ook naar de reuzen van de kunstgeschiedenis . 
Haar werk wordt tentoongesteld in galeries en beurzen in de VS en Hong Kong.