El' Papel kunstig gemaakt


Vind hier een uniek cadeautje, gemaakt door El' Papel! Want hier in deze rubriek gekocht, dan weet je dat je een one-of-a-kind cadeautje koopt. Heel persoonlijk. En wist je dat El' papel het ook altijd verpakt met veel zorg, aandacht en creativiteit? 
De 'flessenpost' slingertjes (bootjesslingers) worden veel gekocht, veel gegeven als 'zomaar' cadeautje of bij een bijzondere gebeurtenis, met jouw eigen persoonlijke boodschap, die de ontvanger een heel speciaal gevoel geeft!   

Detail van gevouwen bootjes - flessenpost slingertjes

El' Papel handgesneden stempels

Met de handgesneden stempels hebben een bepaalde charme, die je - hoe leuke ook - niet aantreft bij fabriek-gemaakte stempels. 
Ze hebben kleine oneffenheden, imperfecties, die ze juist zo uniek maken. 
Je kunt ze gebruiken in je kunst- en knutselwerk, op briefpapier, op de achterkant van een ansichtkaart of om een envelop te decoreren.
Ook kunt jeer zelf leuke cadeauzakjes of -tasjes mee maken en zelfs, met de juiste verf of inkt, op textiel gebruiken. 
Of je maakt er je eigen behangetje mee, hoe leuk is dat? 
Mocht je een handgesneden stempel kopen, dan wens ik je er veel creativiteit mee, met leuke resultaten om trots op te zijn. 
Misschien deel je je resultaat met mij? Dat zou leuk zijn!  

Niets zo leuk als volkomen unieke cadeautjes, met de hand gemaakt. Zelfs al wordt er een tweede van gemaakt, het zal nooit helemaal hetzelfde zijn, misschien met kleine imperfecties, die het juist zo eigen en charmant maken! 

Cadeautjes, altijd origineel en uniek

Omdat El' Papel niet stil kan zitten (met de handen) en het altijd leuk vindt om kleine uitstapjes te maken (op werkgebied), zal deze pagina soms weer gevuld worden met helemaal nieuwe items. Of bepaalde groepen aangevuld, uitgebreid.
Op andere momenten zal het misschien een beetje leeg zijn, want dan ben ik druk met andere dingen ... 
Maar omdat het leuk blijft nieuwe dingen uit te proberen, adviseer ik je hier zo nu en dan even een kijkje te nemen (of op de home-page, waar ook nieuwe toevoegingen getoond worden).
Mocht je in de buurt zijn of wonen, loop je dan even binnen om te zien of er nog nieuwe leuke creaties zijn?