El' Papel ansichtkaarten


De ansichtkaarten van El' Papel zijn kleurrijk en vaak post gerelateerd, een brievenbus vol postzegels, een collage van postzegels of Mixed Media waarin postzegels verwerkt zijn. Veel van de kaarten van El' Papel zijn daarom heel geschikt voor Postcrossing! 

Voordelige setjes ansichtkaarten

El' Papel Kerst- en Nieuwjaarskaarten

El' Papel begon al jong met het ontwerpen en maken van kaarten. Post, schrijven, corresponderen en ontwerpen speelden altijd al een heel belangrijke rol.
In eerste instantie werden er vooral geboortekaartjes geïllustreerd en ontworpen.
Er is dan ook een vrij grote collectie geboortekaartjes, allemaal in de mij zo specifieke kleurrijke stijl *.
Wat betreft de ansichtkaarten heeft El' Papel zich aanvankelijk, helemaal in de ban van Postcrossing, zich vooral toegelegd op het ontwerpen van kaarten met post (-zegels) als thema. Allemaal ansichtkaarten die stuk voor stuk heel geschikt zijn voor Postcrossing. Te beginnen met de brievenbus van El' Papel, helemaal gedecoreerd met postzegels, vervolgens de collage-kaarten gemaakt met postzegels: de Nederlandse vlag, de hartkaart met allemaal rode Nederlandse postzegels en twee met de voor buitenlanders zo typerende Hollandse tulp 'Dutch Flower Power' en 'Een fleurige postdag!' Daarna volgden er nog vele. Maar niet altijd alleen maar met postzegels en gaandeweg ook met andere technieken.