In de webwinkel van El' Papel vind je postkaarten, wenskaarten, pop-up kaarten, ansichtkaarten, boekenleggers, allerlei cadeautjes en vrolijke creaties van El' Papel. Bestel ansichtkaarten online en laat de mooiste postkaarten bij je thuis bezorgen, mooi verpakt, alsof je een cadeautje via de post hebt gekregen!  

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het bestellen van wenskaarten of postkaarten? Neem dan contact met mij op, ik help je heel graag verder met je zoektocht naar de leukste ansichtkaart.

Hier vind je papier-maché kunst in de vorm van fantasiedieren, doosjes en lampen in de vrolijke, kleurrijke stijl van El' Papel!
Maar ook andere creaties in de vorm van
 geboortekaartjes, postkaarten.
En meer ...

Een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende kaarten, geboortekaartjes, condoleance- of felicitatie-kaarten. Luxe kaarten, pop-up of een leuke ansichtkaart. Je vindt het hier allemaal. Van heel veel verschillende merken en kunstenaars, maar wel allemaal kleurrijke en origineel!

Ook voor een cadeautje kun je hier terecht; van notitieboeken, schriftjes, magneten tot etuis, enzovoort. 
Ook heel unieke creaties van El' Papel zelf, zoals de flessenpost, zelfgemaakte stempels, lampjes-slingers of een fantasiebeest van papier-maché.

portretfoto van Ellen Peeks in atelier El' Papel - Zweeloo

Wat leuk dat je mijn webwinkel bezoekt! Welkom! 
Ik hoop dat je alles wat je zoekt kunt vinden of dat je veel plezier hebt aan het rondsnuffelen door de kaartenbakken
en de pagina's met leuke papierwaren en cadeautjes . 
Ben je op zoek naar iets wat je niet kunt vinden? Probeer het eens met de zoekfunctie (het loepje) bovenin de balk.
Maar lukt het echt niet, voel je dan vrij om mij een mailtje te sturen op info@elpapel.nl dan help ik je graag verder. 

Hartelijk dank alvast! 
Zonnige groet van El' Papel ~ Ellen


Onlangs toegevoegd aan de webwinkel!

De kaarten hier onder is slechts een greep, zijn slechts een aantal van de laatst toegevoegde kaarten
Wil je alle kaarten zien die nieuw zijn toegevoegd? Klik dan -> hier 
Daar probeer ik alle kaarten die ik nieuw toevoeg te laten zien ... maar ook daar glipt er vast nu en dan wel eentje tussendoor. 

Voor een uniek en kleurrijk aanbod bestel je bij El' Papel.

Ben je op zoek naar exclusieve kaarten of een origineel cadeautje of geschikt 'postcadeautje' (dus een cadeautje wat je makkelijk met de post kunt versturen), dan ben je bij El' Papel aan het juiste adres! In de webwinkel vind je niet alleen een enorm aanbod aan ansichtkaarten, wenskaarten, 3D- of pop-up kaarten, maar vooral ook een enorme diversiteit.
Aan soorten kaarten, in de zin van illustratieve kaarten (het grootste gedeelte) en fotokaarten, maar ook qua thema's is, het aanbod heel breed. Denk aan dieren, van huisdieren tot wildlife en natuur (bloemen, landschappen, en dergelijke), tot fantasie, verschillende sprookjes. Maar ook 'verzamel-thema's' als post, waslijnen, paraplu's, zwart-wit foto's of beroemdheden, en zoveel meer. 

Elke bestelling gaat als een soort van cadeautje naar jou toe. 

Bestellingen van El' Papel vallen altijd als een soort van cadeautje bij je in de brievenbus, want dat valt onder de service van El' Papel, dat je helemaal blij wordt van alleen al de verpakking! De ene keer misschien wel wat uitgebreider dan de andere keer, afhankelijk van de beschikbare tijd (want het zou toch jammer zijn als je daardoor je bestelling veel later zou ontvangen). Maar wel altijd met liefde en zorg ingepakt!  Ook kan het voorkomen dat je bestelling verpakt is in 'tweedehands materiaal'. El' Papel is namelijk tegen verspilling, bezorgd over 'moeder aarde' en probeert dus zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Natuurlijk wel met de nodige decoratie, zodat het er niet armoedig of vies, maar juist vrolijk en feestelijk uitziet! 

Je ontvangt jou bestelling als een stukje geluk in je brievenbus. 

Kleurrijke post door El' Papel bij oranje brievenbus van PostNL.

El' Papel is altijd voor jou op zoek naar nieuwe, bijzondere aanvulling,
voor een nog exclusiever aanbod.

In de webwinkel vind je zowel kaarten als cadeautjes veel verschillende merken en enorm veel verschillende kunstenaars en illustratoren. 
Zoals het Duitse Inkognito met een enorm aanbod aan vooral grappige, soms wat 'stoute' of maatschappijkritische kaarten van heel veel verschillende artiesten.
Of de met hoogwaardige kwaliteit kaarten van het Franse EDC - Correspondances met bijzonder en kleurrijk werk van vooral veel Franse kunstenaars, zoals Izou, Mila en Jehanne Weyman, biedt veel kaarten èn leuke cadeautjes, zoals zak-spiegeltjes, magneten en boekenleggers. 
El' Papel zelf heeft zowel kaarten als leuke cadeautjes, in heel verschillende prijsklassen, van heel betaalbaar tot wat prijziger en alles wat daar tussenin zit.
Het Amerikaanse 'hippie merk' Natural Life kenmerkt zich door de positieve quotes en kleurgebruik, heeft vooral een geweldig aanbod aan cadeautjes, maar ook een reeks schattige wenskaarten met lieve teksten. 
Eveneens uit Amerika afkomstig is Papaya! met geweldige cadeautjes (portemonneetjes, tassen, mooie prints op canvas, luxe stickers en meer ...), maar ook met luxe wenskaarten met glitter details.
Het Belgische Ogenblik/Het MoNUment met gevoelige, tedere warme kaarten van illustratrice Sofie Nachtegael en de kaarten met gevoelige teksten van Ogenblik, geïllustreerd door Ruth Poppe. 
De pop-up kaarten van Alljoy zijn echte juweeltjes, geschikt om per post te versturen en ze zijn een beetje van beide, zowel een kaart, als een cadeautje! 

Andere merken die je aan kunt treffen zijn Aleksandr Maskaev, Alina Dalinina, Anna Silivonchik, Anna Zlobina, Anne-Julie Aubry, Aquarupella, Aurina Paskeviciené, Blue Art, Boris Kasyanov, Bridget Voth, Danguolé Serstinskaja, Dayana Jay, Ekaterina Chekalina, Elyna Moiseenko, Eugenia Gapchinska, Galina Rogovaya, Guusje Bertholet, Gwenaëlle Trolez, Igor Luda, Ina Lukauskaté, Inge Löök, International Graphics, Irina Garmashova, Irina Glushchenko, Irina Zeniuk, Isy Ochsoa, Jenny Bakker, Joanna Rusinek, Julia Adversary, Kaartje van Caatje, Kaartje of Kip, Katerina Babok, Katerina Olkhovskaya, Katja Saario, Katya Dudnik, Konstantin Kalinin, Kristina Zymancuité, Laimonas Smergelis, Lieve Beaten, Marianna Sztyma, Mikhail Vedernikov, Natasha Villone, Nino Chakvetadze, Olga Kolykhalova, Pavel Kulsha, Redmer Hoekstra Art, Petr Redkin, The Red Jester, Santoro, Sarah Adems, Sasha Salmina, Tatiana Hazova, Tatyana Rodionova, Victor Nizovtsev, Victoria Efremova, Yulia Nepriiyatel en Yulia She Art.

Van bovenstaande merken zijn het vooral ansichtkaarten en wenskaarten, maar sommige ook met leuke andere hebbedingetjes!