Papierwaren & cadeautjes


Prachtig ingepakte cadeautjes, bestellingen door El' Papel

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje, dan kun je hier vast slagen.
Zeker als het voor iemand is die iets met papier, post of met kleur heeft!
Je kunt hier kiezen uit de diverse leuke items, van die leuke spulletjes die je minder snel voor jezelf koopt, maar enorm leuk zijn om als cadeautje te krijgen. 
Mooie notitieboeken, een prachtige muismat met bijzonder design, leuke stempels of misschien een heel bijzonder cadeau in de vorm van een papier-maché vogeltje aan veer van El' Papel. Maar ook een flessenpost slingertje is echt een leuk cadeautje, voor bijvoorbeeld iemand die je iets minder goed kent of juist om een heel speciale boodschap mee geven aan een dierbaar persoon. 

Ook kun je hier papierwaren kopen om je cadeautje extra feestlijk mee te maken, want een cadeautje is pas een echt cadeau als het met zorg is ingepakt!  


Om je cadeautje tot een ècht cadeau te maken vind je in de afdeling 'Inpakken en versieren' leuke decoratieve, feestelijke items. Je vindt hier stickers, cadeaulabels en cadeautasjes om je cadeautje tot een onvergetelijk cadeau te maken. 

De stempels op de pagina 'Stempels' zijn geschikt om als cadeautje te geven, maar ook om te gebruiken voor je cadeauverpakking. Maak er zelf je persoonlijke inpakpapier of cadeaulabel mee! 

Ingepakt cadeautje met sticker 'Your lucky day!'

Op de pagina 'Notitieboeken & -blokken' vind je notebooks en schriftjes in verschillende maten, gebonden, gelijmd of met spiraal. Sommige met veel decoratie, weer anderen met vooral een mooie cover en van binnen blanco pagina's of met lijntjes. De kleinere zijn vooral heel geschikt om mee te nemen, passen goed in vrijwel elke tas, zodat je op ieder moment op kan schrijven wat je niet wilt vergeten. Of om in te tekenen, als je onderweg bent. 
Je vindt hier ook notitieblokken met af te scheuren blaadjes, voor boodschappen of to-do lijstjes. Ben je klaar, dan scheur je ze af en heb je weer een fris nieuw blok. 

Op de pagina met 'Adresboekjes en agenda's' staan een aantal adresboeken met ringband en een kleiner gebonden adresboekje van Papaya Art. 
Er staan, eveneens van 'Papaya!', kleine datum-loze (zelf in te vullen) agenda's op. 

 

Papaya! gebonden notebook met linnen rand en vogel op de cover

Bij 'Muismatten en Sticky Notes' vindt je ook alleen papierwaren van Papaya Art. 
De muismatjes zijn blokken met 50 af te scheuren blaadjes, voor notities of gewoon nu en dan een schonere muismat. 
Je kunt er kiezen uit vier verschillende designs mapjes met sticky notes, met luxe omslag die sluit met een magneet.

Op de pagina met verjaardagskalenders kun je kiezen uit de merken Kaartje of Kip, Pimpelmees of Correspondances (EDC). Wellicht wordt deze pagina in de toekomst nog verder uitgebreid. 

Tot slot de pagina met 'Cadeautjes', welke weer verder is onderverdeeld in 'Ditjes & datjes', met magneten, zak-spiegeltjes, koffer-labels, sierraden-doosjes, boekleggers en sleutel-hangers. Andere cadeautjes die je hier aantreft zijn portemonneetjes, tasjes en wanddecoraties (decoratieve prints).

 

Cadeautjes oranje vloeipapier, ingepakt door El' Papel

Bij 'Papierwaren & cadeautjes' vind je de volgende merken; Natural Life, Papaya!, Correspondances (EDC), El' Papel, Cats on Appletrees, Herzensart, Versa Magic, Santoro, Gwenaëlle Trolez, Kaartje of Kip en Pimpelmees.